Livrare si Retur

Plata produselor


1. Plata numerar la sediu:  daca alegi ridicarea personala a comenzii de la sediul nostru din str Boteanu nr 3A, et 8, mansarda, interfon 50


2.      Plata Ramburs (la livrare): Livrarea produselor se va face printr-un curier rapid si veti putea plati numerar in momentul receptionarii coletului.


3.     Transfer bancar (internet banking) /ordin de plata: Daca alegeti optiunea de plata prin transfer bancar, veti primi un email cu factura proforma si un al doilea email ce va contine informatiile legate de contul bancar, detinatorul contului, banca si motivul transferului. Produsele trebuie achitate integral. Dovada efectuarii platii va trebui sa fie trimisa prin email la office@paolomarconi.ro. 


Livrarea produselor


Livrarea produselor se va face oriunde in tara (Romania), prin intermediul curierului rapid. Termenul de executie standard al produselor, tinand cont ca sunt realizate pe comanda, este cuprins intre10 si 12 zile lucratoare. Acest termen poate varia si va fi comunicat in momentul confirmarii telefonice a comenzii. Toate comenzile vor fi confirmate prin email sau telefon, inainte de a se expedia produsele.


Costurile de livrare


1. GRATUIT pentru comenzile din Bucuresti.


2. 20 lei pentru comenzile din orasele aflate in zona de acoperire a curierului. Livrarea se face prin Sameday, ai aici mai multe detalii despre curier: https://sameday.ro/

3. Pentru comenzile ce depasesc 400 lei transportul este gratuit.  


In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, va fi contactat telefonic de catre firma de curierat. Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna.


Algama Design SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.


Timpul de tranzit al produselor de la expediere este de 1-3 zile lucratoare. Avand in vedere ca este un serviciu externalizat, Algama Design SRL nu poate garanta livrarea la o anumita ora si nu poate fi raspunzatoare pentru eventualele intarzieri cauzate de firma de curierat.


Firma de curierat va incerca de 2 ori sa iti livreze coletul, daca nu vor reusi,coletul se va intoarce catre noi iar comanda ta va fi anulata. Neridicarea coletelor in mod constant poate fi considerata abuz si pe viitor ne rezervam dreptul de a nu mai onora comenzile tale. Te rugam sa lasi o adresa de livrare la care vei fi gasit/gasita in intervalul orar 9-18.


Returul produselor / Renuntarea la cumparare


Conform O.U.G. 34/2014, art. 9 (1), Clientul are dreptul de a se retrage unilateral din contractul încheiat la distanta sau în afara spațiilor comerciale, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv; Clientul suportă costurile directe legate de returnarea produselor.


La exercitarea dreptului de retragere unilaterală a contractului de către consumator, comerciantul are obligația să ramburseze sumele plătite de consumator fără a-i solicita acestuia cheltuielile aferente rambursării sumelor. Restituirea contravalorii produselor returnate se va efectua în termen de maxim 14 de zile calendaristice de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract conform OUG 34/2014;


In cazul in care doriti sa returnati produsele, trebuie avute in vedere urmatoarele:


• contravaloarea transportului va fi suportata de cumparator (client);


• produsele returnate trebuie sa fie noi, in aceeasi stare in care au fost primite, in cutie, impreuna cu toate accesoriile aferente produsului si faraurme de uzura;


• Algama Design SRL se obliga sa returneze suma achitata de client, prin transfer bancar (in contul clientului), imediat ce toate conditiile de mai sus au fost indeplinite, in cel mult 14 zile calendaristice de la primirea produsului returnat.


Nu se accepta retururi cu Posta Romana. 


Nu se accepta retururi cu plata ramburs.


Produsele Algama Design SRL care sunt realizate pe comanda la cererea clientului si se supun Ord. 130/2000. Cap. 2, Art. 10: Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte, cu exceptia cazurilor in care partile au convenit altfel: contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unorproduse distinct personalizate, precum si acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate .


Algama Design SRL face toate eforturile pentru a prezenta cat mai bine culorile produselor de pe site, totusi nuanta culorii produsului poate sadifere de nuanta afisata pe site, inconvenient care nu poate fi imputat firmei noastre.


Nu suntem responsabili pentru posibilele diferente de culoare intre cea afisata pe monitorul dvs si cea a produsului.