Despre Noi - Paolo Marconi

Paolo Marconi Production a luat nastere din placerea pentru culoare, din dragostea pentru posete si dorinta de a realiza lucruri frumoase si de calitate.

POŞETE LA COMANDĂ

Poşeta este primul accesoriul care îl observi la o femeie, poşeta vorbeşte despre cea care o poartă, poşeta este prima reflexie a unei adevărate doamne.

O geantă reflectă atitudinea femeii şi întotdeauna trebuie asortată cu personalitatea acesteia. Poşetele sunt create astfel încât să transmită feminitate si originalitate. Lucrate manual, din piele naturală, cu texturi excepţionale, poşetele Paolo Marconi oferă tuturor doamnelor şi domnişoarelor o imagine în ton cu ultimele tendinţe.

Varietatea de piele pusă la dispoziţie de furnizorii noştrii şi prezentată de noi vă permite dumneavoastră să vă daţi frâu liber imaginaţiei. Fiecare dintre voi îşi poate creea propria poşetă. Combinaţii de culori, mici modificări permise din punct de vedere tehnologic, le faceţi dumneavoastra împreună cu consilierii noştrii care vă stau la dispoziţie întotdeauna cu un sfat!

Toate produsele fabricate de noi sunt din piele naturală de foarte bună calitate, atât de import cât şi de provenienţă autohtonă. Unicitatea fiecărui produs este dată de faptul că acestea sunt lucrate manual.